Presale

Heeft een nieuwe medewerker altijd een opleiding vanuit AntwoordPlus nodig of kan diegene ook door het team worden ingewerkt?

AntwoordPlus zit heel logisch in elkaar. Als u medewerkers in huis heeft die uitstekend met AntwoordPlus uit de voeten kunnen, dan is training door AntwoordPlus niet per se nodig. Lees verder »

Welke eisen stelt AntwoordPlus aan het kennis- en opleidingsniveau van mijn medewerkers om er succesvol mee te werken?

AntwoordPlus is een simpel systeem waar iedereen snel mee kan werken. Het zit logisch in elkaar en is ontwikkeld vanuit de praktijk. Elke medewerker die met een computer met Microsoft Office kan werken, kan ook werken met AntwoordPlus. Echter, dat is slechts het technische stuk. AntwoordPlus is een systeem wat ondersteunend is aan het verbeteren […] Lees verder »

Ik heb geen apart KCC (KlantContactCentrum), is Antwoordplus voor mij dan toch interessant?

Beschikt uw organisatie over een apart KCC, dan is het al interessant om met AntwoordPlus te werken vanaf 10 medewerkers. Heeft uw organisatie geen apart KCC, maar heeft u verspreid over uw organisatie meerdere medewerkers die bezig zijn met klantcontact, dan is het al snel interessant. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak […] Lees verder »