Mogelijkheden

Een organisatie heeft een archiveringsplicht die steeds verder gaat. Hoe is die plicht geborgd in AntwoordPlus?

Alle mail die binnen AntwoordPlus wordt ontvangen of verstuurd, wordt gedurende een jaar en een dag bewaard. Daarna wordt de mail gearchiveerd. Dit houdt in dat alle herkenningskenmerken worden geleegd (geanonimiseerd). Daarnaast bepaalt de organisatie zelf hoelang zij de mails binnen Exchange bewaren. Bij wetswijzigingen worden deze via een abonnement van SDU, automatisch bijgewerkt op […] Lees verder »

Vindt er automatisch een opslag plaats in DMS?

Een DMS is een Document Management Systeem. AntwoordPlus heeft geen koppeling met een bepaald DMS. De eventuele bijlage is opgeslagen in AntwoordPlus. Dit geldt ook voor de bijlagen die de gebruiker van AntwoordPlus zelf uploadt of aanmaakt om aan de mail naar de vraagsteller toe te voegen. Lees verder »

Wat doet AntwoordPlus op het gebied van opleiding, training en advies?

AntwoordPlus biedt een complete oplossing: 1. Geavanceerde software, inclusief het Content Beheer Systeem; 2. Begeleiding en training om werken met AntwoordPlus in de organisatie te integreren; 3. Bijpassende communicatietrainingen; 4. Aanvullende trainingen voor verbeterd klantcontact, verzorgd door onze partner Ocaro; 5. Advies over hoe de informatie uit de managementrapportages te vertalen in gerichte stappen die […] Lees verder »