Software

Software

We hebben AntwoordPlus bewust ontwikkeld als SAAS-oplossing. Als gebruiker beschik je dus altijd  over de meest actuele software, binnen een voor jouw organisatie afgebakende en beveiligde omgeving. Je bouwt automatisch mee aan de doorontwikkeling van AntwoordPlus. De software is modulair opgebouwd zodat we snel kunnen inspelen op veranderingen. AntwoordPlus laat bestaande organisatieprocessen intact en haalt de inhoud die belangrijk is voor een goed klantcontact naar de voorkant van de organisatie.

Een minimaal een na laatste versie van de browsers Chrome, Firefox of Edge is noodzakelijk om AntwoordPlus te gebruiken. Internet Explorer wordt niet ondersteunt.

 

 

 Functionaliteiten

Honderd vragen per dag beantwoorden over dertig onderwerpen, het hele jaar door? Zonder hulpmiddelen is dit onmogelijk. Maar zelfs met hulpmiddelen is het een hele uitdaging. En daarom moeten deze hulpmiddelen optimaal zijn. Gemaakt voor en door de gebruiker. En dat is precies wat Antwoordplus is: intuïtief opgebouwd, vraaggericht ingevuld en bruikbaar zonder zesdelige cursus.

meer informatie

Architectuur

AntwoordPlus is gebouwd met een ‘open-structuur’. Dit betekent dat het pakket is ontworpen om in een bestaand IT landschap te draaien. AntwoordPlus bevat een grote database met informatie uit de hele organisatie, gebaseerd op actuele klantvragen. Een tussenlaag koppelt AntwoordPlus aan andere softwarepakketten. Gebruik van de tussenlaag waarborgt flexibiliteit, veiligheid en snelheid.

meer informatie


Updates & Support

Voor gebruikersvragen van welke aard dan ook leveren wij support op verschillende manieren. Als gebruiker zijnde kan je zelf kiezen of je support wil afnemen via een SLA en wat daarbij de specifieke wensen zijn.

meer informatie

Doorontwikkeling

Wij zien onze samenwerking met klanten als een partnerschap. Als klant maak je deel uit van de gebruikersgroep die bepaalt hoe AntwoordPlus zich verder ontwikkelt. Behalve de standaard updates beïnvloeden vooral jouw specifieke wensen deze doorontwikkeling.

meer informatie


Implementatie

Werken met AntwoordPlus begint met woord voor woord noteren wat de klant vraagt. De precieze klantvragen sturen de inhoud van de grote database die AntwoordPlus bevat. Het systeem herkent steeds meer vragen en selecteert de meest actuele informatie op basis van de meest geraadpleegde zoekpaden.

meer informatie