SmartDocuments

Smart Documents is onze partner in (online) creatie van documenten. Met de eenvoudige en flexibele software van Smart Documents is het eenvoudig formulieren op te stellen en te beheren, allemaal in de huisstijl van de klant. Denk aan brieven, facturen, contracten en overige gepersonaliseerde documenten. Digitaal invullen, opslaan en versturen voorkomt dubbel werk en fouten. AntwoordPlus zorgt voor de snelle afhandeling van vragen, Smart Documents ondersteunt dat proces met slimme documenten.

 

Marco Drost, directeur

SmartDocuments

 

Keulenstraat 7B
7418 ET Deventer
Netherlands

Tel: +31 570 67 24 64

E-mail: info@smartdocuments.nl

Website: www.smartdocuments.com

 


Wat doet Smart Documents in relatie tot AntwoordPlus?

Het is de combinatie van Smart Documents en AntwoordPlus die er voor zorgt dat KCC medewerkers sneller en efficiƫnter kunnen werken. De juiste documenten die naar aanleiding van klantvragen ontstaan worden immers automatisch gegenereerd. Het is een win-win situatie voor de klant en het KCC want beiden hoeven minder handelingen te verrichten waardoor klanten eenvoudigweg sneller en beter worden geholpen.

Wat doet Smart Documents nog meer?

Met Smart Documents wordt werken een feest. Doen wat je leuk vindt, is vaak doen waar je goed in bent. SmartDocuments maakt het mogelijk dat juist daar alle tijd en energie naar uitgaat. De slimme software-oplossingen besparen veel tijd en geven meer grip op de kwaliteit van de totale documentenstroom. Automatisering van de documentenstroom maakt werken efficiƫnter. Zo ligt de focus altijd op de kerntaken. Geen stress door tijdrovende controletrajecten, maar geavanceerde procestechniek waardoor je bezig kunt blijven met de leuke dingen.

SmartDocuments maakt de manier waarop mensen met documenten omgaan makkelijker.