Vacature stagiair webdevelopment

Heb je een passie voor coderen en wil jij er op de achtergrond voor zorgen dat alles op rolletjes verloopt? Dan hebben wij de perfecte stageplek voor jou!

Uren: 32 tot 40 uur
Niveau: MBO-4 of HBO

Wat ga je doen bij AntwoordPlus?

Wij zoeken namelijk een gemotiveerde ontwikkelaar die samen met ons continu ons Saas product wil verbeteren en doorontwikkelen. Dit doen wij op basis van klantervaringen en onze eigen inzichten.

Uiteraard gaat hier eerst een intensieve inwerkperiode aan vooraf. Na de inwerkperiode kan je een periode zelfstandig werken aan opdrachten en het doel is richting het eind van de stage mee te kunnen draaien in een Scrum-team waarin je medeverantwoordelijk bent voor het gehele ontwikkelproces van functioneel ontwerp tot realisatie en beheer. Hierbij kijken wij uiteraard goed naar welk project het beste bij jouw persoonlijke ontwikkeling past, zodat je voldoende uitdaging maar ook plezier uit je stage kan halen.

Heb jij zin om na je stage en het afronden van je opleiding lekker aan het werk te gaan? Al meerdere collega’s zijn zo gestart met hun eerste baan bij AntwoordPlus.
Bij een leuke wederzijdse klik zijn er ook na deze stage mogelijkheden voor een dienstverband. Voltijd of deeltijd in combinatie met een vervolgstudie behoort beide tot de mogelijkheden.

Wij zoeken iemand:

  • Laatste jaar MBO 4 of HBO;
  • MBO+ werk- en denkniveau;
  • Ervaring met PHP en Laravel (bijvoorbeeld uit een voorgaande stage of een leuk privé project), of wanneer je nog niet veel ervaring hiermee hebt, wel super veel motivatie om op dit gebied bij ons te leren;
  • Basiskennis van MySQL, HTML, CSS, Javascript en SCRUM;
  • Jij bent enthousiast, staat te popelen om veel te leren en houdt ook wel van een beetje gezelligheid;
  • Je hebt de ambitie om na de stageperiode je mogelijk te verbinden aan ons bedrijf om daar te blijven werken.

Pas jij in dit profiel? Solliciteer dan snel!

Over AntwoordPlus

Genoeg over jou, laten we het ook nog even over ons hebben 🙂 Je gaat tenslotte een flink deel van je tijd met ons doorbrengen. Uiteraard bieden we je een toffe stageplek voor 32 of 40 uur met goede begeleiding en aandacht voor jouw persoonlijke groei bij een creatief en innovatief bedrijf. Volg je een duaal traject waarbij je een stage bij ons wil combineren met een dag school? Geen probleem!

Ons kantoor is gevestigd in een modern kantoorpand, pal gelegen naast de A1 (afslag Deventer). Je krijgt de leukste collega’s van Deventer, we hebben een verzorgde lunch op maandag, actieve personeelsvereniging en zijn altijd in voor een goede vrijdagmiddagborrel. Het jonge team staat voor een persoonlijke benadering en garandeert het nakomen van de planning met betrekking tot oplevering van software. Last but not least hanteren wij een passende stagevergoeding en bieden we uitzicht op een dienstverband.

Solliciteer nu!

Interesse in deze vacature en benieuwd naar wat wij je allemaal kunnen bieden naast een afwisselende baan bij een leuk en succesvol softwarebedrijf?

Neem dan contact op via sollicitatie@antwoordplus.nl