Vacature implementatie specialist

Heb jij affiniteit met klantcontact, processen en IT? Wil je bijdragen aan het verder ontwikkelen en succesvoller maken van ons softwarebedrijf? En krijg je energie van het bedenken van de beste oplossing voor allerlei implementatievraagstukken? Kom dan vooral bij ons solliciteren op de functie voor Implementatie Specialist.

Uren: 32 tot 40 uur
Niveau: MBO+ of HBO

Wat doet een Implementatie Specialist bij AntwoordPlus?

Wij leveren onze klanten de software om hun waardevolle kennis zo goed mogelijk te borgen en verbeteren, waarmee zij hun klanten het beste mee van dienst kunnen zijn door hen via allerlei kanalen te voorzien van de gewenste informatie. Als Implementatie Specialist binnen AntwoordPlus zorg je dat deze software succesvol wordt geïmplementeerd bij nieuwe klanten.

Je inventariseert de processen en wensen van de klant en vertaalt deze naar de best mogelijke implementatie van onze software. Je bent zowel de inhoudelijk expert op het gebied van ons pakket en stelt je op als de vraagbaak voor de klant. Daarbij kun je voor alle hele technische vragen altijd terugvallen op je collega’s van het technische team.

AntwoordPlus zoekt iemand met:

  • een afgeronde MBO+ of HBO opleiding
  • enkele jaren werkervaring
  • affiniteit met IT
  • goede communicatieve vaardigheden
  • teamskills
  • rijbewijs B
  • een enthousiaste en klantvriendelijke instelling

Heb jij inzicht in bedrijfsprocessen en affiniteit met IT? En spreekt deze vacature jou aan? Dan zoeken wij jou!

Over AntwoordPlus

Genoeg over jou, laten we het ook nog even over ons hebben 🙂 Je gaat tenslotte een flink deel van je tijd met ons doorbrengen. Uiteraard bieden we je een fijne werkomgeving bij een creatief en innovatief bedrijf. Ons kantoor is gevestigd in een modern kantoorpand, pal naast de A1 (afslag Deventer). Vanuit jouw nieuwe werkplek kijk je uit over het mooie Deventer.

Er is ruimte voor ontwikkeling en groei. Je krijgt de leukste collega’s van Deventer, we hebben een verzorgde lunch op maandag, een actieve personeelsvereniging en zijn altijd in voor een goede vrijdagmiddagborrel. Wat de vergoedingen betreft: die zijn goed. Zo mag je rekenen op een marktconform salaris en 23 vrije dagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen.

Solliciteer nu!

Interesse in deze vacature en benieuwd naar wat wij je allemaal kunnen bieden naast een afwisselende baan bij een leuk en succesvol softwarebedrijf?

Neem dan contact op via sollicitatie@antwoordplus.nl