Klantenservice tool AntwoordPlus

Klantenservice tool voor jouw helpdesk

Aan de voorkant van de organisatie alle antwoorden paraat hebben op vragen van klanten. Dat is dé uitdaging voor de toekomst. Overheid of bedrijf, iedere klant verwacht snel een compleet antwoord. Op zoek naar een klantenservice tool om dit waar te maken? Zoek niet verder, AntwoordPlus is het antwoord!

Hoe werkt onze Klantenservice tool? AntwoordPlus

Hoe werkt onze Klantenservice tool?

Alles begint met een duidelijke visie, gericht op service en kwaliteit. Is die aanwezig en ben je op zoek naar een manier om klantcontact en informatievoorziening te verbeteren binnen jouw bedrijf? Dan is AntwoordPlus dé klantenservice tool die je zoekt.

Door alle vragen en antwoorden centraal op te slaan en continu bij te werken, leg je in AntwoordPlus een enorme centrale database aan. Door het te koppelen aan andere software, zal dit ‘zelf lerende systeem’ alleen meer slimmer worden.

Het resultaat: jouw klant wordt veel sneller geholpen met zijn vraag. Dat betekent een blije klant én een blije medewerker!

Vraag nu een demo aan!

Herken jij jouw organisatie hierin?

  • Kost klantcontact veel tijd binnen je backoffice?
  • Heb je te weinig controle over je klantproces?
  • Mis je een centraal klantbeeld?
  • Is content versnipperd of dubbel aanwezig in meerdere systemen?
  • Zit kennis bij veel medewekers in hun hoofd?
  • Kun je vragen niet goed en snel genoeg beantwoorden?
  • Mis je de controle over klantcontact, de kwaliteit en snelheid wanneer het over diverse kanalen binnenkomt?
  • Is kennis niet goed centraal geborgd in de organisatie?

Dan is AntwoordPlus het antwoord!

Door alle vragen en antwoorden centraal op te slaan en continu bij te werken, leg je in AntwoordPlus een enorme centrale database aan. Door het te koppelen aan andere software, zal dit ‘zelf lerende systeem’ alleen maar slimmer worden. Dat maakt van AntwoordPlus de ideale combinatie van digitale intelligentie en menselijke contact!

Het resultaat: jouw klant wordt veel sneller geholpen met zijn vraag. Dat betekent een blije klant én een blije medewerker!

Ontdek hoe AntwoordPlus kan helpen in jouw specifieke branche, of vraag direct een demo aan!