Koppelingen & API’s

AntwoordPlus is bewust ontwikkeld als SaaS-oplossing. Als gebruiker beschik je dus altijd over de meest actuele software, binnen een voor jouw organisatie afgebakende en beveiligde omgeving. Je bouwt automatisch mee aan de doorontwikkeling van AntwoordPlus.

Modulaire en moderne software

De software is modulair opgebouwd zodat we snel kunnen inspelen op veranderingen. AntwoordPlus laat bestaande organisatieprocessen intact en haalt de inhoud die belangrijk is voor een goed klantcontact naar de voorkant van de organisatie.

Een minimaal een na laatste versie van de browsers Chrome, Firefox of Edge is noodzakelijk om AntwoordPlus te gebruiken. Internet Explorer wordt niet ondersteunt.

Een tussenlaag koppelt AntwoordPlus aan andere softwarepakketten. Gebruik van de tussenlaag waarborgt flexibiliteit, veiligheid en snelheid. De AntwoordPlus zoekmachine is ingericht om voor de medewerkers van het Klantcontactcentrum snel het juiste antwoord te genereren.

Beschikbare koppelingen

Hieronder vind je een overzicht van de reeds beschikbare koppelingen met software. Staat de gewenste koppeling voor jouw software hier niet tussen? Geen probleem! Onze consultants gaan een maatwerkoplossing niet uit de weg en richten graag de koppeling volgens jouw wensen in!