Demo video’s

Onze collega Alisa legt je in een aantal korte video’s uit hoe AntwoordPlus werkt. Heb je na het bekijken van deze demo video’s nog vragen? Neem contact met ons op!

Klantvragen afhandelen via de telefoon

In deze demo laten we zien hoe je gemakkelijk klantvragen, die via de telefoon binnen komen, kunt beantwoorden en verwerken in AntwoordPlus.

 

Terugbelverzoek aanmaken

Via AntwoordPlus kan je gemakkelijk een terugbelverzoek aanmaken voor een collega of een leverancier/onderaannemer. Zo kun je na de vraag van een klant direct de opvolging vastleggen in het systeem. En altijd inzien wat de status is.

Informatie over beheer

Binnen je organisatie kun je één of meerdere beheerders aanstellen voor AntwoordPlus. Een beheerder kan het dashboard indelen, suggesties goedkeuren en rapporten inzien.

Informatie over dashboard

In deze video een korte uitleg over hoe het dashboard werkt en hoe je dit als gebruiker zelf kunt indelen.

Binnengekomen e-mail behandelen

Uitleg over hoe je een binnengekomen vraag via e-mail gemakkelijk kunt behandelen via AntwoordPlus.

Rapportages

Weten hoe jouw klantcontactcentrum/helpdesk functioneert, op gebied van aantal beantwoordde vragen, snelheid en meer? Met de rapportages heb je altijd realtime inzicht hierin.

Zo verbeter je samen de perfomance van jouw helpdesk én dus help je jouw klant sneller met het juiste antwoord.

Het starterspakket - klein beginnen

Het starterspakket van AntwoordPlus zorgt ervoor dat eigenlijk ieder bedrijf hiermee kan werken. Tegen beperkte kosten gebruik je zo de kennisbank van AntwoordPlus, om te zorgen dat kennis nooit verloren gaat.

Vanuit het starterspakket kun je verder upgraden en andere functionaliteiten gaan gebruiken.

Suggesties aanmaken

Het antwoord op een vraag wijzigen of een nieuwe vraag aanmaken? Hiervoor kun je als gebruiker van AntwoordPlus een suggestie aanmaken. Een beheerder krijgt hiervan een melding en kan deze suggestie overnemen. Zo verbeter je samen de content van jouw organisatie die in AntwoordPlus ligt opgeslagen.

Taken toevoegen

Simpel en snel een taak, naar aanleiding van de vraag van een klant, toewijzen aan een collega? We leggen in de video uit hoe dit moet. Ook de opvolging van deze taak is zichtbaar in het systeem.